I siffror

Snickarglädjen

51 922
Följare
800 000
Exponeringar/v i snitt
3,25
Engemang
1381
Snitt likes

I siffror

Trädgården

10 111
Följare
200 000
Exponeringar/v i snitt
6,37
Engagemang
619
Snitt likes

I siffror

Prästgården

9 300
Följare
180 000
Exponeringar/v i snitt
8,76
Engagemang
652
Snitt likes

Samarbeten på Instagram

Här till vänster kan du se några av de samarbeten jag haft den senaste tiden. Jag fotar dom allra flesta samarbeten jag har i mitt hem och viktigt för mig är att samarbetet är genuint och trovärdigt.

Video-referens Josef Davidssons

Tillsammans med Josef Davidssons vedspisar har jag ett längre pågående samarbete där vi köpt och monterat deras vedspis Smålandspisen i vårt kök. Ett samarbete jag är mycket stolt över. Under Joses Davidssons besök hos mig gjordes en film som du kan se här till höger.

Vad mina kunder säger
"Att jobba med influencer marketing är helt nytt för oss men riktigt kul och bra sätt att marknadsföra sig till rätt målgrupp. För oss kändes det som en "perfect match" när vi hittade Johannas konto på Instagram. Rätt content och rätt målgrupp. Johanna är proffsig i både bemötande och content (bilder och text). Hon är engagerad i sina följare och uppdaterar frekvent. Vi är jättenöjda med vårt samarbete och har därför valt att göra ett längre samarbete som sträcker sig över tid för bästa resultat"
Nadja Myrup
Josef Davidssons
"Johanna Brinner för det genuina hantverket, något vi ser som synonymt med Duros tapeter och anrika historia. Hon är dessutom en härlig person, som är otroligt driver inspirerande och kreativ. Vi är otroligt glada att ha ett samarbete med Johanna!
Sara Ljung Hedlund
Duro Sweden
"Redan från början kändes det så enkelt att samarbete med Johanna. Hon bidrar helöa tiden med egna ideér och är väldigt kreativ i sitt utförande. Johanna har levererat med högt inspirationsvärde när det kommer till att visa upp våra produkter på ett sätt som känns äkta och relebant för hennes följhare. Något som också märks av det engagemang hon lyckas skapa med sina inlägg. Utöver det driv och den kompetens Johanna visar som yrkeskvinna så är hennes personliga bemötande alltid lika härligt - vilket gör samarbeten som vårt extra roligt."
Jenny Svärd
Herdins färgverk

föreläsningar

Att våra kunder idag befinner sig på sociala medier är ingen hemlighet. Att detta är en viktig marknadsföringskanal är däremot något som ofta missas. Du kan själv lära dig att använda sociala medier i detta syftet och efter denna utbildning fått en bra grund med de verktyg som finns att tillgå.

Vill du läsa mer om konsultationer klicka HÄR och om workshops klicka HÄR. I höst kör jag 2 öppna workshops om hur du arbetar med instagram, där det nu finns platser kvar.


Kursen kommer hållas hemma hos mig i Broddarp, Herrljunga kommun 8 oktober 17.00 - 21.00, läs mer på broschyren enligt ovan länk. Utöver föreläsningar och workshops ger jag konsultativt stöd tillföretag inom social media marketing & instagram.

kontakta mig

fotografering

Att fotografera är något jag alltid älskat, att få fånga ett fruset ögonblick som för alltid kommer finnas kvar. Det är en fantastiska känsla och som jag ser det en ära. Jag fotograferar dagligen med min följeslagare Lumix G9 och alla mina bilder på @snickargladjen och hemsidan är tagna av mig.

Vill du anlita mig som fotograf?
Hör av dig för offert.

kontakta mig

Bröllopsfotografering & Porträttfotografering

Produktfotografering & Företagsfotografering