läs om min historia

Lite mer om mig, Johanna Berglund

Det är alltid svårt att beskriva sig själv och något jag tror vi alla borde träna mer på. Skulle jag be mina vänner och partners beskriva mig skulle de nog säga att jag är väldigt driven och alltid går in fullt ut med det jag tar mig ann. Att kroppen alltid är full av energi vilket ger ett sprudlande känsla till de flesta i min omgivning. Att jag är ödmjuk kring mina medmänniskor och till uppgifterna jag får äran att jobba med.
Hur allt
började
Året var 2010. Vi bodde i byn Broddarp i en alldeles för liten stuga och dröm om att en dag ha ett hus. Så hörde vi genom flera grannar att närmaste huset till stugan vi bodde i troligtvis skulle säljas. Vi var då snabba att knacka på och fråga de tidigare ägarna om detta stämde. Det gjorde det!
Just huset tilltalade oss inte särskilt men vi visste att det var välbyggt eftersom min mans farfars bror Olle hade byggt huset, han var själv byggmästare.


Sagt och gjort, hösten 2010 stod vi nu med ett hus på ca 280 kvm som behövde totalrenoverasoch ingen kunskap eller speciellt stor budget hade vi. Min far är snickare och kunde därför tipsa oss och hjälpa oss när vi körde fast. Vi fick mer hjälp till en början innan vi till slut stod på helt egna ben. Rum för rum tog vi oss igenom huset och nu 13 år senare är vi mer eller mindre klara.

Tänk så mycket vi lärt oss, från att inte ens kunna tapetsera till att nu för en tid sedan känna oss redo för en ny dröm, ett nytt projekt. Vår älskade prästgård. Här ser ni bild på hur vårt hus såg ur från början (1) och nu (2)

Prästgården

vårt nyaste projekt drar igång
@prastgarden_i_jala
22 Juni 2019
27 November 2018

Villornas Hemligheter

vi drar igång en blogg

Trädgården

jag startar mitt andra konto
@snickargladjenstradgard
1 September 2017
18 Juni 2016

Vi gifter oss

-kalas och ännu mer kärlek
Jag byter från Blomdahl till Berglund

Jag vinner pris

för snyggaste altan
@snickargladjen
Augusti 2015
25 Maj 2015

Jag startar @snickargladjen

och börjar sälja våra konsoller
@snickargladjen

Vi blir 4

mer kärlek
Melker föds
26 Maj 2014
11 September 2011

Vi blir 3

kärlek
Hugo föds

Vi köper åsen

och börjar arbetet med vårt blivande drömhus
Det skulle ta 9 (!) år innan vi var klara
2010