Alla inlägg
Fynd
July 11, 2022
Idag vill jag visa några av mina absoluta favoriter från Odd Molly, ni som hänger med mig på instagram vet säkert att jag sedan en tid tillbaka älskar deras plagg!
Jul
February 23, 2022
Julen närmar sig och för att få lite julstämning vill jag dela med mig av lite härliga julbilder, både från i år och förra året. Tipsar även om en del av mina favoriter.
Prästgården
February 23, 2022
Möhippa i blomsterhavet! Gifter jag mig igen skulle jag önska just denna typ av möhippa, att få hänga med sina vänner och tillsammans få binda sin drömbukett.
Prästgården
March 18, 2021
Jag får mycket frågor på hur vi ligger till vid prästgården. Här har ni en liten uppdatering av hur det ser ut i rummen vi jobbat på i vinter.
Vardag
March 18, 2021
Jag tänkte idag bjuda på en bildbomb från en påskdukning jag gjorde för Cervera. Härliga färger i gult, rost och grönt är påsk för mig!
Vardag
March 18, 2021
Jag har fått ny energi, inte så att jag varit utan den men jag känner mig sådär pepp igen på att hitta på lite nya roliga saker. Lovar, jag ska inte köpa fler hus!
Inredning
March 18, 2021
Första inlägget för i år och självklart är det en nyårsdukning jag bjuder på. Lite tips på vad man kan tänka på när man dukar.
Vardag
March 18, 2021
Året 2019 har nu passerat, helt galet fort! Jag tänkte dela med mig av mitt år i bilder & hoppas ni nästa år hänger med mig också...
Vardag
March 18, 2021
Nu är det snart nytt år och då behöver jag struktur. Även en ny jultradition är bestämd med julgranen, älskar det!
DIY
March 18, 2021
Tycker ni också om att fixa inför jul? Jag letar massa mysigt pyssel jag kan göra med barnen under lovet. Här kommer julängeln jag gjorde nyligen!
Fynd
March 18, 2021
Jag älskar att få ge julklappar! Mycket bättre än att få! Tillsammans med min fina samarbetspartner Forever Living har jag därför nu möjlighet att ge bort några till er!
Jul
March 18, 2021
Jag älskar kransar, att få binda med eget material och dessutom när de får bli lite busiga, här visar jag fler av de kransar jag gjort, vilken är er favorit?
Vardag
March 18, 2021
Jag har äntligen bestämt att jag nästa år och framåt kommer ägna mig åt de saker jag älskar mest! Fota bröllop är en av de sakerna och kolla in bilderna från i somras.
Jul
March 18, 2021
Julens första kransar är klara och det luktar härligt från ugnen av apelsinerna som torkar. Känslan av att julen i lugnt tempo närmar sig är fantastisk, åå vad jag älskar jul!
Fynd
March 18, 2021
Nu när hösten äntligen är här och bjuder på drömmiga färger, glöm då inte plocka in och dekorerar med! Massa inspiration kommer här...
Trädgård
March 18, 2021
En dröm om att få dela med mig av alla fantastiska blommor till er har börjat formas. Hur stort? Vilka blommor?

Jag arbetar som influencer inom hem, trädgård och inredning, här finns möjlighet för dig som företag att annonsera. Jag håller föreläsningar om social media marketing inriktat instagram. Driver blogg och mina 3 instagram konto. Jag tar fotouppdrag för företag men också privatpersoner som ex bröllop. Här på min sida hittar ni massa information och undrar ni något är ni välkomna att höra av er.

Läs mer om mig