Föreläsningar
Bygg en stark närvaro på Instagram. Jag har under många år föreläst med lite olika upplägg. Jag brukar lägga upp föreläsningen med en start att jag berättar om mig och min resa, därefter pratar vi konkret hur du som företag kan lyckas med instagram. Vi avslutar med något praktiskt, antingen att jag visar eller i grupper. Här finns möjlighet att anpassa dels hur länge jag ska hålla föredraget men också hur grundläggande eller avancerat vi ska gå. Vill du ha en offert eller boka mig, hör av er.
Kontakta mig
Konsultation instagram eller fotografering. Jag håller i privata konsultationer för dig som företag som vill jobba med mer instagram och fotografering.
Kontakta mig
Referenser Referenser Referenser Referenser Referenser Referenser Referenser Referenser Referenser Referenser
Nadja Myrup om ett influencersamarbete
"För oss kändes det som en perfect match när vi hittade Johannas konto på Instagram. Rätt content och rätt målgrupp. Hon är engagerad i sina följare och uppdaterar frekvent. Vi är jättenöjda med vårt samarbete och har därför valt att fortsätta att bygga vidare på vårt samarbete i en tid framöver."
Sara Ljung Hedlund om ett influencersamarbete
"Johanna Brinner för det genuina hantverket, något vi ser som synonymt med Duros tapeter och anrika historia. Hon är dessutom en härlig person, som är otroligt driver inspirerande och kreativ. Vi är otroligt glada att ha ett samarbete med Johanna!"
Jenny Svärd om ett influencersamarbete
"Redan från början kändes det så enkelt att samarbete med Johanna. Hon bidrar hela tiden med egna ideér och är väldigt kreativ i sitt utförande. Johanna har levererat med högt inspirationsvärde när det kommer till att visa upp våra produkter på ett sätt som känns genuint och relevant för hennes följare. Utöver det driv och den kompetens Johanna visar som yrkeskvinna så är hennes personliga bemötande alltid lika härligt - vilket gör samarbeten som vårt extra roligt."