Föreläsningar
Bygg en stark närvaro på Instagram. kommer hållas vid flera tillfällen hemma hos mig i Broddarp, Herrljunga kommun. Vill du läsa mer om kursens innehåll kan du göra det HÄR. Tveka inte att kontakta mig vid frågor!

De tillfällen som nu finns att boka är:
Just nu har jag inga kurser bokade pga corona.
Är du intresserad skicka gärna en intresseanmälan.
Kontakta mig
Konsultation instagram. Jag håller i privata konsultationer för dig som företag som vill jobba med mer instagram och dess funktioner. Vill du läsa mer om konsultationer klicka HÄR & workshops kommer jag sätta ihop löpande under året.
Kontakta mig
Kurs i akvarell med Hanna Wendelbo.

Kursen är fullbokad men vi kommer ev köra fler kurser så hör av dig om du vill ställa dig i kö.
Kontakta mig
Referenser Referenser Referenser Referenser Referenser Referenser Referenser Referenser Referenser Referenser
Nadja Myrup om ett influencersamarbete
"För oss kändes det som en perfect match när vi hittade Johannas konto på Instagram. Rätt content och rätt målgrupp. Hon är engagerad i sina följare och uppdaterar frekvent. Vi är jättenöjda med vårt samarbete och har därför valt att fortsätta att bygga vidare på vårt samarbete i en tid framöver."
Sara Ljung Hedlund om ett influencersamarbete
"Johanna Brinner för det genuina hantverket, något vi ser som synonymt med Duros tapeter och anrika historia. Hon är dessutom en härlig person, som är otroligt driver inspirerande och kreativ. Vi är otroligt glada att ha ett samarbete med Johanna!"
Jenny Svärd om ett influencersamarbete
"Redan från början kändes det så enkelt att samarbete med Johanna. Hon bidrar hela tiden med egna ideér och är väldigt kreativ i sitt utförande. Johanna har levererat med högt inspirationsvärde när det kommer till att visa upp våra produkter på ett sätt som känns genuint och relevant för hennes följare. Utöver det driv och den kompetens Johanna visar som yrkeskvinna så är hennes personliga bemötande alltid lika härligt - vilket gör samarbeten som vårt extra roligt."