PLOCKA DIN EGEN BLOMSTERBUKETT

Blomsterodling
Vi är en småskalig nystartad blomsterfarm för besökare som vill plocka ihop och ta med dig sin egen blomsterbukett. Vi driver vår blomsterodling på vår Prästgård i Jäla där du kan kombinera ditt blomsterplock med en god fika, handla i vår gårdsbutik och njuta av den underbara miljön. Kanske vill du förgylla ditt egna hem med en stor färsk plockad blombukett eller kanske ge bort som en gåva eller present till någon du tycker om? Vi odlar med målet att kunna erbjuda en härlig mix av färska lokalt och ekologiskt odlade blommor. Hit kan du komma och plocka blommor från juni till oktober beroende på säsong och väder. Kontakta oss, eller besök oss på våra sociala kanaler - där kan ni snabbt se om det är plockläge!

Ta med hela familjen eller en vän och besök oss här mitt i den svenska naturens absoluta idyll. Hos oss plockar du din egna blomsterbukett i lugn och ro i en drömsk miljö i blomsterrader med äng och skog precis in på knuten. Vi odlar flertalet olika varianter av blommor så att du får fria möjligheter att skapa din alldeles egna unika blombukett. Några exempel på sorter som vi gillar mycket och som du ofta kan hitta hos oss är Zinnia, Rosenskära, Dahlia, Vallmo, Aster och Ringblomma.

Här på Prästgården erbjuder vi också fika, trädgårds -och inredningsbutik, inspirerande inredning med snickarglädje, aktiviteter för barnen och snart också vårt alldeles egna Bed & Breakfast. Varmt välkommen till vår blomsterfarm med ekologiska, svenskodlade och färska sommarblommor!
Kontakta oss för mer information

Följer du @prastgården_i_jala?

1.
Butik
Handla ur mitt handplockade sortiment
2.
Blomsterodling
Plocka själv blommor ur en svensk odling
3.
Boende
Belöna dig själv, eller någon annan med en härlig vistelse.
4.
Öppettider & fika
Kolla när vi har öppet och beställ fika till ditt besök
  • Adressen till oss är:

    Jäla, 521 55
  • Stora västerbro

Vad händer hos oss?
Hitta till oss