Mina tjänster

Här har jag samlat mina olika tjänster  för företag & privatpersoner.

Jag, Johanna, arbetar som influencer inom områdena hem, trädgård och inredning i mitt företag Snickarglädjens Veranda AB. Jag erbjuder ett flertal tjänster såsom, föreläsningar och samarbeten på hemsidan hittar du också aktuella nyheter, webbshop med snickarglädje och information om fotouppdrag. Kika gärna runt för att inspireras & missa inte att följa mig på sociala medier [@prastgarden_i_jala @snickargladjen @snickargladjenstradgard]. 

Jag erbjuder flera olika typer av tjänster och nedan kan ni se några exempel samt referenser från mina tidigare samarbeten. Har ni något speciellt önskemål är det bara att höra av er så tar vi det från det.

Varmt välkommen att kontakta mig!

Our new app

Over 400 healthy, plant-based recipes, with instructional videos, meal planners, shopping lists and step-by-step images to make plant based cooking easier.

Healthy, plant-based recipes

Recreate our favourite recipes from the blog, app and recipe books at home. Perfect for some delicious plant-based inspiration for breakfast, lunch, dinner & dessert.

Our products

We test all our recipes through our app, our cookbooks and our social media. We then bring the ones that our community love most to supermarket shelves around the UK and Ireland to make plant-based living a little easier and a lot more delicious.

1.
Influencer marketing
Ta fram ett paket med mig och nå ut till mina engagerade & underbara följare.
2.
Föreläsningar
Jag erbjuder kurser & workshops inom framförallt marknadsföring på sociala medier.
3.
Fotografering
Bröllop-, porträtt- & produktfotografering. Att fota har länge varit en dröm för mig!
4.
Event
Kontakta mig för att få hjälp med ditt nästa evenemang.
5.
Location
Kontakta mig för tillgång till underbara miljöer som kan anpassas efter era behov.
Som Influencer har jag spenderat flera år med att bygga trovärdighet och relation med mina läsare och följare. Det förtroendet kan jämföras med en bekantskapskrets. Detta är en ovärderlig plats att placera ditt varumärke.

Referenser Referenser Referenser Referenser Referenser Referenser Referenser Referenser Referenser Referenser
Nadja Myrup om ett influencersamarbete
"För oss kändes det som en perfect match när vi hittade Johannas konto på Instagram. Rätt content och rätt målgrupp. Hon är engagerad i sina följare och uppdaterar frekvent. Vi är jättenöjda med vårt samarbete och har därför valt att fortsätta att bygga vidare på vårt samarbete i en tid framöver."
Sara Ljung Hedlund om ett influencersamarbete
"Johanna Brinner för det genuina hantverket, något vi ser som synonymt med Duros tapeter och anrika historia. Hon är dessutom en härlig person, som är otroligt driver inspirerande och kreativ. Vi är otroligt glada att ha ett samarbete med Johanna!"
Jenny Svärd om ett influencersamarbete
"Redan från början kändes det så enkelt att samarbete med Johanna. Hon bidrar hela tiden med egna ideér och är väldigt kreativ i sitt utförande. Johanna har levererat med högt inspirationsvärde när det kommer till att visa upp våra produkter på ett sätt som känns genuint och relevant för hennes följare. Utöver det driv och den kompetens Johanna visar som yrkeskvinna så är hennes personliga bemötande alltid lika härligt - vilket gör samarbeten som vårt extra roligt."

En kanal där jag kan visa ert varumärke på ett mer levande sätt

Har du sett min youtube-kanal?