EN ROGIVANDE PLATS

Boende, event, fotolocation & plats för bröllop
Välkommen till idyllernas idyll - Prästgården i Jäla. Här på Prästgården finns det tid och utrymme till att koppla av, komma närmre det som är viktigt och njuta av den härliga känslan som du får när du är ett med naturen och djuren. Hos oss kan du bo i en inspirerande miljö för att slappna av eller för att öka din kreativitet. 

Vår dröm är påväg att bli verklighet! Just nu är gården under en totalrenovering och du kan redan nu ana hur slutresultatet kommer att se ut. Vi kommer att erbjuda en varm, familjär miljö med en touch av dåtid i nutida kostym. Visionen är att Prästgården i Jäla skall kännas rogivande och lugnande - en chans att finna ro i både kropp och sinne. Vi skulle vilja påstå att Prästgården är belägen i en utav Sveriges vackraste miljöer mitt bland de svenska grantopparna och blommade ängarna. Här, i Falköpings kommun, Västra Götalands län, finns det dessutom både hästar, kor och får precis intill gården. 

Här kommer vi att erbjuda boende för både privatpersoner, företag och event. Oavsett om du söker en plats för ditt bröllop, konferensen, födelsedagsfesten eller bara en plats för avkoppling så har vi lösningen för dig. 

Gården består bland annat av en rymlig mangårdsbyggnad med karaktär som omsorgsfullt nu renoveras till att bli en riktig lantdröm. Här finns också en inrednings - och trädgårdsbutik, damm, mängder med charmiga utehus, stor ladugård, djurhagar, blomsterängar, skogspartier, charmiga stigar och gott om parkeringsplatser. Runtomkring gården finns det dessutom flera lokala butiker och aktiviteter som ingår i vårt lokala nätverk ”Taste the countryside”.

Belägen bara 20 minuter bort med bil finner du Falköping där aktivitetsmöjligheterna är i princip oändliga. Här finns det gott om mysiga caféer och restauranger med lokalproducerad mat och trevliga butiker. Här kan du också njuta av tranorna vid Hornborgarsjön, kulturlandskapet med gånggrifter, platåberg, medeltida kyrkor, Åsle tå, Ekehagens Forntidsby, Falbygdens Osteria som är ett centrum för ostar och andra delikatesser eller varför inte vandra pilgrimsleden för en underbar naturupplevelse?

Vi beräknar att kunna ta emot gäster till vårt boende under sommaren 2021 - innan vi släpper tider offentligt kan du maila oss för intresse.

Välkommen till oss!
Kontakta oss för mer information
Inbjudan via PDF
La del av vår PDF där du kan läsa om allt du behöver veta innan du bokar boende hos oss.
Ladda ner vår PDF

följ vår resa och ta del av nyheter först @prastgarden_i_jala

Vill du hänga med på vår resa med arbetet på Prästgården? Följs oss på sociala medier!

  • Adressen till oss är:

    Jäla, 521 55
  • Stora västerbro

Vad händer hos oss?
Hitta till oss
1.
Butik
Handla ur mitt handplockade sortiment
2.
Blomsterodling
Plocka själv blommor ur en svensk odling
3.
Boende
Belöna dig själv, eller någon annan med en härlig vistelse.
4.
Öppettider & fika
Kolla när vi har öppet och beställ fika till ditt besök