Kategori  
Inredning
Publicerat den
18/3/2021

Bättre sömn i vårt mysiga sovrum

Att sova gott om nätterna är så oerhört viktigt för hälsan, jag hittade lösningen i ett täcke... För mig är det även viktigt med en härlig atmosfär i sovrummet!

ina vänner, nu känns det som vi alla är lite energilösa. Brist på sol och många har svårt att sova ordentligt. För mig beror det mycket på blåsten som varit och då kommer jag in i dåligt mönster som inte gått att bryta. Sjukt jobbigt och jag kan bli smått galen när jag inte får till sömnen.

Detta inlägg är ett samarbete med Furniturebox.se

Jag satt och kikade på Furniturebox hemsidan och såg då att de hade Cura täcket, jag var tvungen att testa.

Första natten kändes det väldigt märkligt, nästan så man inte kunde röra sig, men sedan har jag sovit otroligt bra.
Så har ni också svårt att komma till ro antingen när ni ska sova eller i sömnen rekommenderar jag verkligen från botten av mitt hjärta att ni testar detta! Blev en väldigt enkel lösning för mig.

Det finns massa hälsoeffekter man kan läsa om kring dessa täcken och den infon samt hur du beställer hittar du på Furniturebox. HÄR hittar du täcket.

Jag sitter dessutom just nu och spanar på inredning till Prästgården. Å jag vill ha så mycket fint. Tänkte visa några favoriter jag hittat som jag lurar på att beställa.


Detta bord hade blivit så fint i salen. Visst är det fint?

Det hittar ni HÄR.


Jag fullkomligt älskar dessa sänggavlar och hade det inte varit så att sängarna kommer stå framför fönstren hade jag haft dessa. Denna sänggavel hittar ni HÄR.


Jag tycker många gånger det kan vara svårt att hitta snygga garderober som inte ser för klumpiga ut men som ändå rymmer en del. Så såg jag dessa. Nätt och väldigt klassisk!

Den hittar ni HÄR.


Känns som jag kan sitta en hel dag och bläddra i deras sortiment, det tar liksom aldrig slut och allt finns i alla stilar. Perfekt för den som vill ha en personlig prägel på sin inredning.


Om ni vill köpa något så glöm inte min kod SNICKARGLADJEN10 för 10% rabatt på hela köpet. Gäller tom 31 januari.


Jag gosar vidare under mitt nya Cura täcke.
No items found.