Kategori  
Vardag
Publicerat den
18/3/2021

Bröllops fotografering - bokat?

Jag har äntligen bestämt att jag nästa år och framåt kommer ägna mig åt de saker jag älskar mest! Fota bröllop är en av de sakerna och kolla in bilderna från i somras.

ag har äntligen bestämt att jag nästa år och framåt kommer ägna mig åt de saker jag älskar mest! Fota är så otroligt kreativt och jag lär mig varje dag. Jag har hittat min egen fotostil och då föll liksom allt på plats. Därför kommer jag nu boka in bröllop för 2020 och 2021.
Jag föredrar att få vara med hela dagen då jag kan fånga dom där fantastiska ögonblicken.

Här kommer några bilder från förra sommarens bröllop! Gillar ni mina bilder och vill boka in mig för ditt bröllop, hör av dig så pratar vi mer.

Du kan skicka till mig via DM på instagram eller maila snickargladjensveranda@gmail.com

Ganska drömmigt va? Hoppas vi ses!

Kram

No items found.