Kategori  
DIY
Publicerat den
18/3/2021

Den superenkla knubbiga julängeln

Tycker ni också om att fixa inför jul? Jag letar massa mysigt pyssel jag kan göra med barnen under lovet. Här kommer julängeln jag gjorde nyligen!

en superenkla knubbiga julängeln, ja just precis! Den är så löjligt enkelt att göra.

Tycker ni också om att fixa inför jul? Jag letar massa mysigt pyssel jag kan göra med barnen under lovet. Ska verkligen jobba på som en tok nu denna veckan och nästa för att verkligen försöka ha lite julledigt! Det är ju ändå fördelen med att vara egenföretagare, att kunna styra sin tid. Risken som jag ser det är att man ser jobb, möjlighet och pengar i allt! Ska styra om till 2020!

Nu, här ser ni julängeln!

Så här gjorde jagAnvänd valfritt papper, jag hade tapeter över.

- Mät ut två bitar, jag gjorde dom 20x10cm & 10x10 cm.
- Klipp ut.
- Vik fram & tillbaka.
- Böj sedan den korta över den långa biten & trä in en penna där huvudet blir. Ett tips är en penna med en sån krok/spänne på, då kan du hålla ihop den.
- Knyt hårt runt halsen & ta bort pennan.
- Veckla ut ängeln & vips klar!

Lycka till med era julpyssel!

Kram

Johanna

No items found.