Kategori  
Fynd
Publicerat den
18/3/2021

En julgåva till dig

Jag älskar att få ge julklappar! Mycket bättre än att få! Tillsammans med min fina samarbetspartner Forever Living har jag därför nu möjlighet att ge bort några till er!

Julen närmar sig med stormsteg och jag vill därför visa hur jag tycker man plockar ihop den bästa julklappen och slår in den i samarbete med Forever Living.

Tillsammans med Forever Living har jag plockat ihop mina personliga favoriter som jag hittat under mina år med deras hudvårdsprodukter, dessa är speciellt bra nu när det är vinter och huden kräver extra omsorg för att inte bli torr. Dessa favoriter kommer läggas ihop i en paket till några av er, några som hängt med mig länge och som uppskattar det arbetet jag gör. Kanske det blir du?

Kolla in inlägget på instagram och berätta varför du följer mig.


Detta är mina favoriter:

https://www.foreverliving.se/category/hudvard/infinite-by-forever-tm-set - här väljer jag allra helst ut Forever firming serum och Forever restoring crème i serien Infinite.

https://www.foreverliving.se/category/hudvard/sonya-tm-daily-skincare-system - här är mina favoriter Refreshing gel cleanser, illuminating gel och smoothing gel moisturizer.

https://www.foreverliving.se/category/hudvard/aloe-bio-cellulose-mask - sen såklart Aloe bio cellulose mask som är riktigt grym.


Så när jag nu valt ut några produkter jag vill ge i julklapp väljer jag att lägga allt i en box eller låda. Det blir då direkt mycket mer personligt och man känner att här har någon handplockat ut favoriter till mig. Sedan lägger jag produkterna fint och ganska tight mot locket för att dom inte ska skramla runt och ligga huller och buller när man öppnar den. Jag har valt att slå in med vaxpapper, det är så vackert! Sen gjorde jag en liten krans av lärkkvistar och sammetstråd som jag håller fast pappret med.

Visst blev det fint? Morris tyckte det iaf.


Kolla in i stories för att se när jag slår in presenten.


Lycka till med era julklappar och glöm inte ta hand om er vinterhy!

No items found.