Kategori  
Jul
Publicerat den
23/2/2022

Julen närmar sig

Julen närmar sig och för att få lite julstämning vill jag dela med mig av lite härliga julbilder, både från i år och förra året. Tipsar även om en del av mina favoriter.

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej!

Jag älskar julen, det är en härlig tid och ju snabbare jag kan starta den desto bättre. November är annars en årstid som är mörk & trist så varför inte låta julen och adventsstackarna komma fram lite extra tidigt. Så tänker iaf jag.

Mycket natur tillsammans med klassiken inreder jag med. Varje år brukar det få komma till någon ny favorit.

Här kommer lite härliga inspirationsbilder på julen och även lite tips på mina favoritprodukter för julen, som passar år efter år.

Denna ljusstake dyker upp hos mig år efter år, en riktig favorit. Jag tar bort mässing kopparna på den och den finns även i många färger. Här hittar du ljusstaken.

Här hittar du ljusstaken.

Julstjärnor kan man inte ha för mycket av och en riktig klassiker är den i rotting. Så snygg och klassisk. Tycker den passar i alla rum och alla hem. Här hittar du julsstjärnan.

Här hittar du julsstjärnan.

No items found.

I en del rum har jag inte tillgång till ström just vid fönstret eller så vill jag ha känslan av en adventsljusstake mitt i rummet. Då kommer alltid min George Jensen ljusstake fram som jag älskar! Kommer aldrig trötta på den och försöker att njuta av den under vintern får att kunna längta till att få plocka fram den, annars fungerar den året om.

Här hittar du denna ljusstaken.

Här hittar du denna ljusstaken.

I år har jag dessutom unnat mig och min man en adventskalender i kaffe form, hur nice när man är hemma mycket?

Unnar du dig också något?

Här hittar du kaffekalendern.

Här hittar du kaffekalendern.

Jag hoppas ni fick lite inspiration inför jul och kanske ni hittar klassikern ni letar efter. Jag ska försöka kika in här lite oftare framåt. Så kul att kunna dela mig sig av alla tankar för er mina vänner!

Kram