Kategori  
Jul
Publicerat den
18/3/2021

Julkransar i varje hörn

Jag älskar kransar, att få binda med eget material och dessutom när de får bli lite busiga, här visar jag fler av de kransar jag gjort, vilken är er favorit?

å galet mycket just nu, eller ja så är det kanske jämnt för mig. Har jag inte jobb så skapar jag mig jobb. På gott och ont! Det har ändå tagit mig hit jag är idag att jag är driven. Inför 2020 ska jag däremot lova mig själv att ta hand om mig bättre. Tips på hur man hittar motivation till det?

Överallt tycker jag man ser julstjärnor, gärna hemmagjorda. Jag inser att just vika i papper inte är något för mig. Möjligtvis de enklare modellerna och änglar. Juste änglar det kan ni se här hur jag gjorde! Superenkelt, jag menar verkligen SUPERenkelt!

Kransar däremot är mer mitt element, speciellt när de får vara lite ojämna och busiga. Tänkte visa lite av de kransarna jag gjort i år och kanske det kan inspirera fler att binda sig en krans. Materialet kan du antingen köpa in en blomsterhandel eller plocka eget. Jag har använt mycket torkat som jag hittat i trädgården själv.

Själva stålringen finns i de flesta blomsterbutiker om du frågar efter det.

Eller om du vill ha en sådan här med ledslingor i, superfin ju!

HÄR hittar du den (adlink)

Här kommer några kransar jag gjort!

Vilken av dessa är er favorit? Jag tror den med bomull toppar för mig!

Kanske, kanske de blir någon mer krans, får se!

Så glad för att ni läser min blogg!

Kram

No items found.