Kategori  
Vardag
Publicerat den
18/3/2021

Jullov och nystart

Nu är det snart nytt år och då behöver jag struktur. Även en ny jultradition är bestämd med julgranen, älskar det!

u är jullovet i full gång och barnen kommer vara hemma i över 2 veckor. Det är såklart supermysigt men som egenföretagare är det en utmaning att begränsa sitt jobbande. Det är ju så kul att jobba!

Jag vet att flera av er undrar mer kring mitt jobb som influencer och jag kommer göra ett inlägg om detta lite längre fram.

Just nu försöker jag samtidigt som jag har barnen hemma försöka sortera mina tankar, skriver checklistor och planerar. Därför är dels anteckningar på mobilen där jag gör checklister och en kalender jag kan skriva allt i rätt datum avgörande för mig. Det är många som tycker jag är galen som skriver allt för hand och inte i mobilen men det är en omöjlighet för mig att få en översikt.

Därför tänkte jag här presentera mitt samarbete jag nu har med So typical me och med en rabattkod till er som också vill beställa en kalender innan sista december.

Koden är JOHANNA15 och ger 15% rabartt på de redan prisvärda kalendrarna. HÄR kan ni kolla in So typical me.

Redan i början av december tog vi in vår julgran, så härligt med naturen inne. Dock klädde vi den inte direkt utan lät den stå såhär ett tag. Ja faktiskt ändra fram till 3advent.

Ljus i och helt bar, sååå vackert!

Nu när granen är klädd ser den ut såhär. Eller ja efter att mamma rättat till kulorna barnen satte. Jag, liksom min egen mor hade när vi var små svårt att släppa kontrollen här för att barnen ska kunna göra precis som dom vill. Ska försöka nästa år. Eller hmmm.. Vi kanske kan ta in en gran till barnen upp som vi brukar.. Ska klura på den!

Så här blev granen iaf.

Nu ska vi sätta oss och leka lite jag och barnen!

Hoppas ni får en fin dag!

Varma hälsningar

Johanna

No items found.