Kategori  
Fynd
Publicerat den
18/3/2021

Loppis fynd står på önskelista för 2020

2020 kommer bli ett år med många loppis besök. Både jag och miljön mår bra av en tur, även plånboken många gånger. Denna rundan var dock inte den billigaste jag gjort.

Äntligen tillbaka i vardagen igen. Som jag längtat! Jag har njutit av en fantastisk ledighet med min familj som jag absolut inte vill vara utan.
Att det dock tär på varann att 18 dagar vara ledig kan inte nekas och vet ni? Jag tror det är precis just så med de flesta familjer. Upp & ned gångar :)

Efter att ha svarat av mailen, satt ihop kurser för 2020 (kolla under tjänster för er som vill gå min kurs i "bygg en stark närvaro på instagram") & haft min kära städhjälp hemma inser jag att jag måste röja ut julen ordentligt, loppis fynda och fixa blomster. Jobbet som kreatör kräver tyvärr konsumtion, dock kan man ju göra smarta val.

Jag kommer därför i år ta mig tiden att åka runt på loppisar, på så sätt får jag tag i grejer som ingen annan har och sliter inte på miljön. Likaså med snitt, jag kommer endast köpa lite nu i vår innan min egna trädgård är igång. Försöka göra smarta val! Jag kommer inte säga att jag inte kommer köpa något nytt men ska göra mitt bästa, som jag tror vi alla gör utifrån våra egna förutsättningar.

Vill ni se vad jag fyndat? Tänkte väl det...

Det finaste fyndet hitintills är denna vackra klädhängare som verkar vara riktigt gammal. Fynd i pris kan väl diskuteras, fick ge 1200 kr för den men den blir perfekt vid prästgården sedan!
Detta däremot var ett riktigt fynd! 75 kr... Visste ser den typ ny ut, lite trist tänkte jag. Sen vände jag på den och såg att den måste vara riktigt gammal. Även glaset ser gammalt ut. Det är då någon om man kollar nära på trät som slipat bort den gamla patinan. Det har jag dock tänkt rätta till så den blir fin igen :)
En söt lite kanna, perfekt som vas! Kosta typ 15 kr.
Jag letar alltid efter små porslins pryttlar, 5-15 kr st för allt. Min dröm är att kunna sälja lite sånt här i butiken vid prästgården i sommar.
Gilla dessa ljuslyktor.

Som sagt, det lär bli några loppis turer i år, det har jag lovat mig själv och har då tänkt visa er vad jag hittar.

För visst är det kul med loppis?

Kram på er!

No items found.