Kategori  
DIY
Publicerat den
18/3/2021

Så skapar du ett nytt rum gratis

Att totalt förändra ett rum helt gratis är väl något vi alla önskar göra? Speciellt i dessa tider... Bara genom att lyfta blicken i sitt eget hem...

Att totalt förändra ett rum helt gratis är väl något vi alla önskar göra? Speciellt i dessa tider... Bara genom att lyfta blicken i sitt eget hem, möblerna om och flytta runt med tanken så kan du skapa så otroligt mycket med små medel.

Jag var inte helt nöjd med vårt vardagsrum från att jag tapetserade om sist. Jag ska visa med bilder istället så kanske ni förstår bättre.

Dessa soffor köpte jag och beställde nytt tyg för att de skulle passa perfekt till rummet. Alltså en kallare ton.

Att ha sofforna mot varann såhär är väldigt trevligt och förmodligen en av de saker jag kommer sakna med ommöbleringen. Som ni ser passar soffan väldigt bra med tapeten.

När vi sedan tapetserade om såg det ut såhär, en tapet med varmare ton. Jag försökte med varma toner på kuddar att värma upp textilierna i soffan och det ja det fungerade delvis men ändå inte perfekt.

Länge har jag funderat på att bära ner vår hörnsoffa uppifrån men har liksom inte orkat ta tag i det. Så var min vän Ida Ståhl här, hon kavlar upp ärmarna och säger, kom igen nu bär vi! Älskar sådana vänner! 

Vi konkade och bar en bra stund och resultatet blev sååå mycket bättre.

Ser ni så mjukt och fint alltsammans blev? Jag är tok nöjd! En av sofforna vi hade här tidigare åkt upp på övervåningen och det blev såhär. Superfint det med!

Dock blev en soffa över och den säljer jag HÄR.

Så nu peppar jag er att lyfta blicken hemma, fundera kring om du kan flytta något till kanske ett annat rum eller kanske bara byta kuddar, lampor eller växter.
Jag tror det bara behövs små förändringar för att ögat ska lugna sig ett tag.

Vet ni? Dessutom är jag nu nominerad hos rum21 Awards, så stort för mig och jag skulle så uppskatta er röst.

Ni har 3 röster i varje kategori att lägga och jag finns under Årets trendsättare, Årets inredningsblogg och Årets instagramflöde.

Vill ni stötta mig och rösta kan ni göra det HÄR.

Rösta

Ha en fin kväll så ses vi snart igen!

Kram

Johanna

No items found.