Kategori  
Vardag
Publicerat den
18/3/2021

Tar nya tag

Jag har fått ny energi, inte så att jag varit utan den men jag känner mig sådär pepp igen på att hitta på lite nya roliga saker. Lovar, jag ska inte köpa fler hus!

Jag har fått ny energi, inte så att jag varit utan den men jag känner mig sådär pepp igen på att hitta på lite nya roliga saker. Lovar, jag ska inte köpa fler hus!

Jag vill börja blogga mer igen, komma in i det. Tycker alltid det är så skönt att låta fingrarna bara rulla över tagentbordet och få skriva precis det där jag känner för.

Intresset för att sätta ihop buketter ökar hela tiden.

Lägesrapport då. Jo just nu sätter jag fröer varje dag. Jag måste hålla igång tempot inför sommaren och våren när allt ska odlas inför snittbloms odlingen vid Prästgården. Jag har satt alla dahlia knölar som jag själv förvarat, de nya kommer inte än på några veckor & är det så att du vill köpa dahlia knölar nu så är det absolut inte försent.

Så ja blommor och grönsaker för hela slanten här.

Melker tycker det är kul att hjälpa till, försöker även få med Hugo men har tycker det är roligast att åka fyrhjuling.

Det börjar dra igång ordentligt med samarbeten nu så det är mycket förberedelser och publiceringar som ska göras. Mailas, fotas, redigeras, skrivas texter, skickas utkast, publiceras och sen skickas statistik och faktura. Men det är ju detta jag lever på och får min inkomst så det är bara kul även om det är mycket att fixa med.

Ett samarbete jag nyligen delade.

Vi håller på mycket vid prästgården nu, alla 3 rummen är klara som vi påbörjade i höstas och nu är det butiken och fix ute som ska jobbas med. Ska göra ett inlägg om bara detta snart. Har ju massor med bilder att visa er.

Här är en av bilderna jag inte visat er ännu vid prästgården.

Jag gjorde igår sista instagram workshoppen här hemma av de jag planerat in, 3 se far i år & jag är glad att ni varit så intresserade. Det blir säkert fler längre fram så är du intresserad är det bara att höra av sig.

Dessutom var fina Linda Hörnfeldt hemma hos mig igår. Vi hade så mysigt, nästa gång får det bli längre visit, vi tjötade så mycket att hon höll på att missa tåget, haha :D

Men podd hann vi spela in, hon driver nämligen den fantastiska podden "we are influencers" och snart kan ni även lyssna på mig där. Jag säger såklart till!

Fick så mycket härlig pepp och inspiration av Linda, bland annat att jag ska ha en maillista med era mailadress, jag vill ju kunna nå ut till er med 100% säkerhet när jag har fantastiska nyheter. Inget spam, det lovar jag. Vore så kul om du ville signa upp dig här också så får vi se när och vad första mailet kommer innehålla. Hihi, har lite ideer.

Linda hade massa roliga ideer på hur jag skulle kunna dela med mig mer till er av sådan jag kan. Ska jobba vidare på detta!

Här kan nu signa upp er!

Ha en fantastisk dag och tack för ni kikar in!

Nu blir det mer inlägg igen, det lovar jag!

Kram!

Johanna

No items found.