Kategori  
Vardag
Publicerat den
18/3/2021

Året 2019

Året 2019 har nu passerat, helt galet fort! Jag tänkte dela med mig av mitt år i bilder & hoppas ni nästa år hänger med mig också...

Året 2019 har nu passerat, helt galet fort! Detta året är nog det i mitt liv som gått absolut snabbast, kanske för jag varje dag haft så kul på mitt jobb?

Jag ser tillbaka på ett år av tacksamhet, tacksam för att jag lyckades jobba som egenföretagare och influencer! Bästa jag gjort var att ta klivet till att våga bli egen. Det är mycket slit men kan bara så positivt på det.

Jag har bestämt mig för att sammanfatta året, för att sedan kunna ta nya starka tag in i 2020. Suttit och funderat en bra stund, vad har vi egentligen gjort i år? Men så kollar jag min kalender och stories i arkivet och ser att jodå vi har hunnit med en hel del!

Tänkte därför göra en bild resume för er med året som gått! Hoppas ni tycker det är kul att se.

Köksrenovering

Januari till april gjorde vi inte mycket mer än att renovera vårt kök, som tillslut blev vårt drömkök men under tiden stod vi i källaren och laga mat. Utan fläkt, bara en gammal spis och ett kylskåp. Haha, tänk så snabbt man glömmer. Vi tog med oss all mat och porslin 2 våningar upp och hade Melkers rum som matplats.
Vill ni se hela köksrenoveringen från start kan ni kolla in detta inlägget.

Köksbänken, fler bilder från köket finns i inlägget jag länkat ovan.

Sälen

I februari drog vi till Sälen med familjen, så härligt med ett avbrott mitt i renoveringen. Vi var där med min mans familj och sista dagarna kom även min vän Elisabeth och hennes familj för att hälsa på oss. Underbart!

Hugo åkte helt sjukt bra, inte stått många gånger på skidor och andra dagen åkte han röda backar! Något som jag knappt våga. Usch har lite dålig erfarenhet av skidåkning som barn så vill inte att mina barn ska känna så. Även Melker som då var 4 år stod på skidorna och åkte själv efter några dagar.

Köksträdgård och ekopool

Jag har alltid drömt om en köksträdgård! Därför tog vi hem min fars grävmaskin i några veckor, jag älskar verkligen att köra grävmaskin. Har ni inte testat så kan jag verkligen rekommendera er att göra det? Sjukt kul!

Tanken var egentligen bara köksträdgård men så sa jag; - äsch vi gör en "liten" trädgårdsdamm när vi ändå håller på. Detta var i april och tog mycket mer tid än vi trodde så var egentligen klart först efter ett par månader.

Men bra blev det! Ni kan följa mitt upptåg med trädgården på instagram @snickargladjenstradgard.

Öland

Till våren åkte vi med familjen och familj Elisabeth (våra äventyrsvänner) till Öland och hyrde varsin lägenhet. Så mysigt & vilka härliga promenader det blev!

Massa härliga sommarutflykter

Vi har varit i Grebbestad som vi brukar vara på sommaren, i Göteborg, På lådna Ö i stockholms skärgård med våra vänner E med familj, många glassar på utflyktsmål och mycket mer.... Har dock inte bilder på allt.

Prästgården

Jag trodde årets happening 100% detta året skulle vara köksrenoveringen men icke, det blev tydligen när vi köpte en hel gård till. Det blev en prästgård i grannbyn som behöver mycket kärlek men som är en helt underbart drömmig plats. Har gjort ett inlägg om tankar med prästgården. Det kan ni läsa här!

Fotade Bröllop

Jag älskar att fota och fick i sommar göra mitt första uppdrag som bröllopsfotograf. Det gick långt över förväntan och vill gärna göra fler uppdrag 2020.

Hör av dig om du vill bli fotograferad.

Så tack för i år och tack för ni vill hänga med på mina äventyr! Jag önskar er ett Gott Nytt år och hopas ni vill hänga med under mitt 2020 också!

Kram till alla er!

No items found.